Emma heeft ook pups

Als je halfzus pups heeft kun je als roedelleider niet achter blijven. Op  de dag dat Eva haar pups naar hun gouden manden vertrokken heeft Emma haar pups gekregen. Het zijn 3 reuen en 5 teven. De combinatie bestaat uit Cairdiulacht Dwayne McMiolMor van de familie Bijleveld en Glenwolf’s Faith Emmaly.Het Faith in de naam van Emma is bij haar geboorte zorgvuldig gekozen. We vertrouwden erop dat zij onze kennel een positief impuls  zou geven zodat de kennel weer op de kaart gezet werd. Dat heeft zij mee dan gedaan.Emma is een uitstekende moeder en de pups gedijen prima. Wij bedanken de fokker van de reu en zijn eigenaren voor het gestelde vertrouwen in ons plan.Op alle pups wacht inmiddels een gouden mand en wij wensen straks, begin april, de nieuwe eigenaren veel geluk en plezier met hun nieuwe huisgenoot.Wij geven voor 2022 het stokje over aan de fam.Verbeek van kennel Of Tatler Jacks Clann en wensen hen veel succes met de geplande dekkingen.